אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פונצ'יק - סופגנייה גיאורגית גרוזיני הגרסה הגיאורגית והטעימה כל כך לסופגניות. הן שטוחות וקלות כנוצה במילוי קרם פטיסייר עשיר 7.43636 דירוג ממוצע: 3.5 (55) אירמה קזר נבחרת הבשלנים בינוני14 מצרכים 3:00 שעות הכנה 1 . מתחילים בהכנת המילוי. מחממים את החלב ומחצית מכמות הסוכר + מקל הווניל ותוכנו עד לרתיחה. 2 . במקביל, בקערה נפרדת, טורפים יחד את החלמונים, יתרת מחצית הסוכר, הקורנפלור והאינסטנט פודינג. 3 . מסירים מהאש את קערת החלב, מוציאים את מקל הווניל ושופכים כשליש מהחלב על תערובת החלמונים ומערבבים מיד להשוואת טמפרטורה (כדי להימנע מיצירת גושים). 4 . מוסיפים את יתרת החלב לחלמונים ומערבבים, מסננים ומחזירים לסיר, לבישול על האש, ומערבבים עם מטרפה ידנית. 5 . הקרם מתחיל להסמיך אבל לא מפסיקים לטרוף, עד בעבוע קל, עוד 2 דקות. 6 . מסירים מהאש ונותנים לקרם להתקרר כשהוא מכוסה בניילון נצמד, ישירות עליו (כדי למנוע יצירת קרום). 7 . כשהקרם מתקרר מעט מוסיפים את החמאה חתוכה לקוביות, מערבבים ומקררים במקרר כשעתיים לפחות. 8 . אם לא רוצים להשתמש בביצים מרתיחים רק את הנוזלים ומוסיפים ישירות לנוזל את החומרים היבשים (סוכר, קורנפלור, אינסטנט פודינג), מערבבים במטרפה ידנית עד להסמכה. נותנים לתערובת להתקרר מעט ואז מוסיפים את החמאה ומקציפים. מכסים עם ניילון נצמד כדי שלא ייווצר קרום. 9 . בקערת המיקסר שמים את הקמח והסוכר. 10 . לשים עם וו לישה ומוסיפים ביצה אחת טרופה, שמן ואת המים הפושרים בהדרגה עד לספיגה. 11 . לשים 8 דקות. איך יודעים שהבצק מוכן? הוא צריך להיאסף מדפנות המיקסר ויחד עם זאת עליו להיות דבוק לתחתית. אם הבצק נאסף כולו על וו הלישה יש להוסיף בהדרגה כף מים פושרים עד שהבצק גמיש ומעט דביק. 12 . אחרי הלישה מוסיפים כף שמן ואת המלח עד להטמעה. 13 . מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד היטב ומתפיחים שעה. 14 . אחרי ההתפחה מוסיפים את יתרת כף השמן ולשים ידנית או במיקסר ושוב מתפיחים לחצי שעה נוספת. 15 . אחרי ההתפחה מחלקים את הבצק ל - 16 כדורים שווים, מכדררים ונותנים להם מנוחה של 15 דקות (תלוי בגודל הסופגנייה שרוצים). 16 . אחרי שהכדורים נחו, פותחים כל כדור בעזרת האצבעות לעיגול בעובי של 1 ס"מ ובמרכז עיגול הבצק שמים כחצי כף מהקרם. 17 . אוספים את שולי הבצק עד מעל מלית הקרם וסוגרים בצביטה אחידה ומהדקים היטב. 18 . מניחים את כדור הבצק כשצידו הסגור מונח על המשטח לתפיחה קלה. 19 . כך עושים עם כל שאר כדורי הבצק. 20 . מחממים שמן בסיר לטמפרטורה של 185 מעלות. 21 . מתחילים לטגן את הסופגנייה בשמן מצידה הסגור עד להזהבה ואח"כ הופכים לצידה השני. 22 . אחרי הטיגון, אפשר לפדר באבקת סוכר או גאנש שוקולד מריר/חלב/לבן. רשימת המצרכים (16 מנות)500 גרם קמח שמרים אסם 1 כף סוכר 1 כפית מלח 1 ביצה טרופה 0.5 כוס שמן 1.5 כוסות מים 2 כפות שמן 250 מ"ל חלב 1 מקל וניל 40 גרם חלמון 70 גרם סוכר 50 גרם קורנפלור 50 גרם חמאה 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל צרפתי אסם ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את פונצ'יק - סופגנייה גיאורגית ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את פונצ'יק - סופגנייה גיאורגית ב1 מתוך 5 לבבותדרג את פונצ'יק - סופגנייה גיאורגית ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את פונצ'יק - סופגנייה גיאורגית ב2 מתוך 5 לבבותדרג את פונצ'יק - סופגנייה גיאורגית ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את פונצ'יק - סופגנייה גיאורגית ב3 מתוך 5 לבבותדרג את פונצ'יק - סופגנייה גיאורגית ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את פונצ'יק - סופגנייה גיאורגית ב4 מתוך 5 לבבותדרג את פונצ'יק - סופגנייה גיאורגית ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את פונצ'יק - סופגנייה גיאורגית ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 3.5 (55) קטגוריות גיאורגיה חנוכה מתוקים וקינוחים קינוחים אישיים מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות אצ'רולי חצ'פורי – חצ'פורי עם ביצת עין אצ'רולי חצ'פורי – חצ'פורי עם ביצת עין אירמה קזר נבחרת הבשלנים 6.21053 דירוג ממוצע: 3 (114) 15 מצרכיםבינוני 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוגת שכבות של קרם אגוזים ודבש (קראלוסקי) עוגת שכבות של קרם אגוזים ודבש (קראלוסקי) אירמה קזר נבחרת הבשלנים 6.54717 דירוג ממוצע: 3.5 (53) 11 מצרכיםבינוני 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות חינקלי גיאורגי ממולא בשר חינקלי גיאורגי ממולא בשר אירמה קזר נבחרת הבשלנים 7.41667 דירוג ממוצע: 3.5 (24) 14 מצרכיםבינוני 1:15 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות חצ'פורי חצ'פורי ענת לבל לביא 8.8 דירוג ממוצע: 4.5 (5) 8 מצרכיםקל 25 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קציצות דגים גיאורגיות ברוטב עגבניות קציצות דגים גיאורגיות ברוטב עגבניות לאה ספיר 6.5 דירוג ממוצע: 3.5 (8) 16 מצרכיםקל 1:15 שעות תגובות והערות
אצ'רולי חצ'פורי – חצ'פורי עם ביצת עין אירמה קזר נבחרת הבשלנים 6.21053 דירוג ממוצע: 3 (114) 15 מצרכיםבינוני 1:00 שעה
עוגת שכבות של קרם אגוזים ודבש (קראלוסקי) אירמה קזר נבחרת הבשלנים 6.54717 דירוג ממוצע: 3.5 (53) 11 מצרכיםבינוני 1:00 שעה
חינקלי גיאורגי ממולא בשר אירמה קזר נבחרת הבשלנים 7.41667 דירוג ממוצע: 3.5 (24) 14 מצרכיםבינוני 1:15 שעות
תגובות והערות