שמים מחצית מכמות החלב בקערה, מוסיפים את ממרח התמרים ומערבבים היטב עד להמסה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הדבש וממיסים גם.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לקערה את הטחינה ומערבבים היטב, בשלב זה התערובת צריכה להיות לא נוזלית מידי ולא סמיכה מידי, לכן יש להוסיף בהדרגה את החלב שנותר ולערבב עד למרקם הרצוי.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את פירורי העוגה ובוחשים היטב,
שלב 5
0 דקות
את התערובת שופכים לתוך 2 תבניות אינגיליש קייק, מכסים בניילון נצמד ומכניסים להקפאה ל-24 שעות.
שלב 1
מתוך
5
שמים מחצית מכמות החלב בקערה, מוסיפים את ממרח התמרים ומערבבים היטב עד להמסה.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים את הדבש וממיסים גם.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים לקערה את הטחינה ומערבבים היטב, בשלב זה התערובת צריכה להיות לא נוזלית מידי ולא סמיכה מידי, לכן יש להוסיף בהדרגה את החלב שנותר ולערבב עד למרקם הרצוי.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים את פירורי העוגה ובוחשים היטב,
שלב 5
מתוך
5
את התערובת שופכים לתוך 2 תבניות אינגיליש קייק, מכסים בניילון נצמד ומכניסים להקפאה ל-24 שעות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0