מכינים סירופ סוכר: מבשלים את הסוכר עם המים ומיץ הלימון בסיר קטן, עד שמתקבל סירופ סמיך, בערך 10 דקות.
שלב 2
0 דקות
מקציפים את החלבונים עם ג'לטין, עד לקבלת קצף יציב, אך לא יבש.
שלב 3
0 דקות
מעבירים את קצף החלבונים לקערת מתכת, ומניחים אותה מעל סיר עם מים רותחים (באן מארי). מוסיפים את סירופ הסוכר תוך הקצפה מתמדת במיקסר ידני, עד לקבלת קצף סמיך.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את השקדים או האגוזים, מקררים מעט ומגישים.
שלב 1
מתוך
4
מכינים סירופ סוכר: מבשלים את הסוכר עם המים ומיץ הלימון בסיר קטן, עד שמתקבל סירופ סמיך, בערך 10 דקות.
שלב 2
מתוך
4
מקציפים את החלבונים עם ג'לטין, עד לקבלת קצף יציב, אך לא יבש.
שלב 3
מתוך
4
מעבירים את קצף החלבונים לקערת מתכת, ומניחים אותה מעל סיר עם מים רותחים (באן מארי). מוסיפים את סירופ הסוכר תוך הקצפה מתמדת במיקסר ידני, עד לקבלת קצף סמיך.
שלב 4
מתוך
4
מוסיפים את השקדים או האגוזים, מקררים מעט ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0