מכינים את הקציצות: שמים בקערה את כל החומרים לקציצות - בשר טחון, ביצה, בצל ירוק, נענע, בצל סגול, שמן זית ומלח ופלפל, ומערבבים היטב. מכדררים קציצות בגודל כדור פינג פונג.
*ניתן להמיר את הבשר בעוף טחון או דג טחון - ללא הביצה שבמתכון, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
5 דקות
מחממים במחבת את השמן, מוסיפים סלק, ג'ינג'ר וכמון ומקפיצים 5 דקות עד שהסלק מתרכך מעט. מוסיפים רוטב בסיס, מים ומיץ לימון ומביאים לרתיחה.
שלב 3
20 דקות
מבשלים 20 דקות על להבה בינונית עד שהרוטב מצטמצם מעט.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הקציצות ומביאים לרתיחה.
שלב 5
20 דקות
מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 20 דקות עד שהקציצות מוכנות.
שלב 6
0 דקות
מפזרים מעל כוסברה ומגישים.
שלב 1
מתוך
6
מכינים את הקציצות: שמים בקערה את כל החומרים לקציצות - בשר טחון, ביצה, בצל ירוק, נענע, בצל סגול, שמן זית ומלח ופלפל, ומערבבים היטב. מכדררים קציצות בגודל כדור פינג פונג.
*ניתן להמיר את הבשר בעוף טחון או דג טחון - ללא הביצה שבמתכון, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
6
מחממים במחבת את השמן, מוסיפים סלק, ג'ינג'ר וכמון ומקפיצים 5 דקות עד שהסלק מתרכך מעט. מוסיפים רוטב בסיס, מים ומיץ לימון ומביאים לרתיחה.
שלב 3
מתוך
6
מבשלים 20 דקות על להבה בינונית עד שהרוטב מצטמצם מעט.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את הקציצות ומביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
6
מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 20 דקות עד שהקציצות מוכנות.
שלב 6
מתוך
6
מפזרים מעל כוסברה ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 2