מעבירים את כל המרכיבים - בשר טחון, כפית מלח (את השנייה מוסיפים רק לפני הצלייה), שומן עוף, אבקת שום, עשבי תיבול, פלפל חריף, סודה ואבקת סודה לשתייה לקערה גדולה ולשים עד קבלת תערובת אחידה.
שלב 3
0 דקות
מכסים ומעבירים למקרר למנוחה של יום, להתמזגות טעמים.
שלב 4
0 דקות
לפני הצלייה - מוסיפים עוד כפית מלח ומערבבים.
שלב 5
0 דקות
יוצרים קציצות קבב אחידות בגודלן.
שלב 6
0 דקות
מלהיטים מנגל (אפשר גם על מחבת פסים) וצולים משני הצדדים לדרגה שאוהבים.
שלב 1
מתוך
6
יום לפני הצלייה מכינים את התערובת ומאחסנים במקרר.
שלב 2
מתוך
6
מעבירים את כל המרכיבים - בשר טחון, כפית מלח (את השנייה מוסיפים רק לפני הצלייה), שומן עוף, אבקת שום, עשבי תיבול, פלפל חריף, סודה ואבקת סודה לשתייה לקערה גדולה ולשים עד קבלת תערובת אחידה.
שלב 3
מתוך
6
מכסים ומעבירים למקרר למנוחה של יום, להתמזגות טעמים.
שלב 4
מתוך
6
לפני הצלייה - מוסיפים עוד כפית מלח ומערבבים.
שלב 5
מתוך
6
יוצרים קציצות קבב אחידות בגודלן.
שלב 6
מתוך
6
מלהיטים מנגל (אפשר גם על מחבת פסים) וצולים משני הצדדים לדרגה שאוהבים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0