המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל - 180 מעלות.
במחבת גדולה מחממים מעט שמן לטיגון.
משחימים את הבצל, וכשיש לו צבע יפה מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו. מפוררים כל הזמן שלא יהיו גושים.
מורידים מהאש.
מערבבים פנימה לתוך הבצל את מחית תפוחי האדמה ואת שתי הביצים הקשות, קצוצות לקוביות.
מוסיפים את המלח, הפלפל, אבקת השום והפטרוזיליה הקצוצה.
מוסיפים את ארבעת הביצים הטרופות, ומערבבים הכל היטב.
מעבירים לתבנית חסינת אש, ואופים כ-45 דקות, או עד שפני הפשטידה שחומים ויפים.
מניחים להתקרר קצת בטרם חותכים למנות ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0