אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות סמבוסק חומוס סהרונים ממולאים במחית מתובלת של חומוס עם בצק של פריקסה. כיסונים במרקם של עננים 7 דירוג ממוצע: 3.5 (25) אופירה פחימה נבחרת הבשלנים קשה17 מצרכים 1:00 שעה הכנה 1 . ערב קודם משרים את גרגרי החומוס בקערה עם שפע של מים ואבקת סודה לשתייה, למשך הלילה. 2 . למחרת מסננים את המים, מעבירים לסיר עם מים חדשים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את גובה הלהבה ומבשלים. 3 . כשנוצר קצף מורידים אותו בעזרת כף מחוררת וממשיכים לבשל כ- 120 דקות או עד לריכוך מוחלט. מסננים ושומרים את מי הבישול של החומוס. 4 . מערבלים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה במשך 7 דקות עד לקבלת בצק רך ודביק מאוד. 5 . מכסים במגבת, מתפיחים במשך 60 דקות. 6 . מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח, לשים וחובטים בו כדי להוציא ממנו את האוויר ולהוריד את הנפח, מכסים וממשיכים להתפיח, כשעה או עד שהוא מכפיל את נפחו. 7 . בינתיים מכינים את המלית. מטגנים את הבצלים הקצוצים במחבת גדולה עם שמן 8 דקות מעל להבה בינונית-נמוכה עד שהבצל מתרכך ונעשה שקוף. 8 . מועכים את גרגרי החומוס בעזרת מזלג ומוסיפים לבצל, מתבלים במרק עוף, כורכום, כמון, מלח ופלפל. מוסיפים 4 כפות ממי הבישול כדי שהמרקם לא יהיה יבש. 9 . ממלאים ומטגנים: מחלקים את הבצק ל-5 חלקים, בכל פעם עובדים עם חלק אחד ואת היתר מכסים. 10 . מרדדים למלבן בעובי 2 ס"מ, חורצים את הבצק בעזרת חותכן עגול בקוטר 6 ס"מ. 11 . ממלאים כל עיגול בצק בכפית מלית, סוגרים היטב על ידי הצמדת קצות הבצק בין האצבעות. 12 . אפשר להשתמש במזלג (הדוגמה לא תישאר כי הבצק יחזור לתפוח). מכינים כך את כל הכמות. אם רוצים אפשר להקפיא ולטגן סמוך להגשה. 13 . מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק, לחום בינוני. 14 . מטגנים בכל פעם כ-6 כיסנים כדי שלא יהיה צפוף בשמן. מטגנים עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג. מגישים חמים או בטמפרטורת החדר. רשימת המצרכים (60 מנות)1 קילו קמח שמרים אסם 3 כפות סוכר 1 ביצה 0.3 כוס שמן 1 כף מלח 600 מ"ל מים 200 גרם גרעיני חומוס 1 כפית אבקת סודה לשתייה 4 בצלים 0.25 כוס שמן 1 כפית מרק עוף אסם 0.5 כפית כורכום 1 כפית כמון מלח פלפל שחור 4 כפות מים 1 ליטר שמן ציוד נדרש מיקסר עם וו לישה שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את סמבוסק חומוס ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את סמבוסק חומוס ב1 מתוך 5 לבבותדרג את סמבוסק חומוס ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את סמבוסק חומוס ב2 מתוך 5 לבבותדרג את סמבוסק חומוס ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את סמבוסק חומוס ב3 מתוך 5 לבבותדרג את סמבוסק חומוס ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את סמבוסק חומוס ב4 מתוך 5 לבבותדרג את סמבוסק חומוס ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את סמבוסק חומוס ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 3.5 (25) קטגוריות קטניות ועדשים תבשילי קטניות ועדשים ירקות וצמחוני מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות סמבוסק חומוס סמבוסק חומוס נירית פסלר 8.36364 דירוג ממוצע: 4 (11) 13 מצרכיםבינוני 2:20 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות מרק עדשים עם מקלות לחם שום ועשבי תיבול מרק עדשים עם מקלות לחם שום ועשבי תיבול אתי אמר-אסייג 7.66667 דירוג ממוצע: 4 (9) 23 מצרכיםקל 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוגת חומוס ובצל מלוחה עוגת חומוס ובצל מלוחה אורי כהן 9.66667 דירוג ממוצע: 5 (6) 13 מצרכיםבינוני 2:10 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות סבמוסק חומוס סבמוסק חומוס חגית מור 7.5 דירוג ממוצע: 4 (4) 12 מצרכיםבינוני 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות ספאס עם עדשים ספאס עם עדשים הילה שפר 7.5 דירוג ממוצע: 4 (4) 8 מצרכיםבינוני 40 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות לביבות כרובית וקינואה לביבות כרובית וקינואה אביגיל בניסטי 8 דירוג ממוצע: 4 (4) 9 מצרכיםקל 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות סמבוסק חומוס סמבוסק חומוס מירי שגיב 9 דירוג ממוצע: 4.5 (1) 13 מצרכיםבינוני 2:00 שעות תגובות והערות
תגובות והערות