המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל המרכיבים יחד, עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
שמים במחבת בינונית שמן, כחצי גובה (טיגון חצי עמוק), ומחממים על להבה בינונית.
יוצקים בעזרת כף לביבות ומכניסים לשמן החם, מטגנים משני הצדדים.
מקררים מעט ומפזרים אבקת סוכר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
אם זה באפייה אז כמה זמן וכמה מעלות?
טעים אך סופג הרבה שמןןןןןן
די טעים אך קשה היה לייצר מהמתכון לביבות שנשארות עסיסיות ולא נשרפות. ולקח הרבה זמן.
הי אם יש לי גבינת צפתית מעודנת של פיראוס גם טוב?
המתכון מתייחס ל1 קילו קמח תופח? לא הבנתי את הסוגריים
אם אין לי גבינה לבנה, מה אפשר לשים במקום?
אפשר גם לאפות
3 כפות שמן לטיגון בלבד?!
לא הבנתי להוסיף לבלילה את 3 כפות שמן
אפשר להכין בתנור ולא לטגן?
טעים מאוד , לטעמי,הבלילה מתוקה .ניתן להסתפק בשקית סוכר וניל אחת בלבד . אין צורך בטיגון חצי עמוק.ניתן לטגן עם מעט שמן ..
הצג מתכונים נוספים
הערות 11