אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות ירקות ממולאים בטעם של בית שלל ירקות ממולאים בתערובת אורז, על מצע תפוחי אדמה, בטטה ושום, התבשיל שהכי מזכיר בית 6.725 דירוג ממוצע: 3.5 (80) מרים לוי נבחרת הבשלנים בינוני19 מצרכים 3:00 שעות הכנה 1 . מערבבים בקערה גדולה את כל המצרכים למילוי עד תערובת אחידה ורטובה מעט. 2 . ממלאים את הירקות, כאשר כל ירק מקבל רק 60 אחוז מילוי כדי להשאיר מקום לאורז לתפוח. 3 . מפזרים פרוסות תפוחי אדמה ובטטה בתחתית הסיר ומעליהן מפזרים שיני שום שלמות. 4 . מסדרים את הסיר: מסדרים מסביב לדפנות את הפלפלים. 5 . מניחים את הקישואים מעל לתפו"א האדמה והבטטה. 6 . מסדרים שורה מעל הקישואים את עלי הגפן כש"התפר" כלפי מטה וכשהם צמודים זה לזה. 7 . מסדרים מעל עלי הגפן את הבצלים. 8 . מפזרים כף סוכר חום ויוצקים שלוש כוסות מים רותחים עם אבקת המרק, מביאים לרתיחה. 9 . מבשלים על להבה בינונית כ-60 דקות במכסה סגור. 10 . אחרי שעה מעבירים ללהבה נמוכה מאוד ל-120 דקות לפחות. (אם רוצים ניתן להעביר לתנור שחומם ל-100 מעלות למשך שעתיים או יותר). 11 . ניתן להכניס לתנור לבישול אטי ללילה שלם, בחום של 80 מעלות, או להניח את הסיר על פלטת שבת למשך כל הלילה. רשימת המצרכים (10 מנות) פלפל אדום בצל קישואים עלי גפן 3 כוסות אורז 5 גבעולי בצל ירוק 5 שיני שום 6 שיני שום 4 גבעולי סלרי 5 עגבניות 2 כפות סוכר 2 כפות מלח 1 כפית פלפל לבן 0.5 כוס שמן זית 3 כוסות מים 1 כף אבקת מרק בטעם עוף אסם 1 כף סוכר חום 1 תפוח אדמה 1 בטטה ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את ירקות ממולאים בטעם של בית ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את ירקות ממולאים בטעם של בית ב1 מתוך 5 לבבותדרג את ירקות ממולאים בטעם של בית ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את ירקות ממולאים בטעם של בית ב2 מתוך 5 לבבותדרג את ירקות ממולאים בטעם של בית ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את ירקות ממולאים בטעם של בית ב3 מתוך 5 לבבותדרג את ירקות ממולאים בטעם של בית ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את ירקות ממולאים בטעם של בית ב4 מתוך 5 לבבותדרג את ירקות ממולאים בטעם של בית ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את ירקות ממולאים בטעם של בית ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 3.5 (80) קטגוריות ירקות וצמחוני ממולאים ירקות מבושלים מתכונים לשבת מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות זיתים ברוטב עגבניות זיתים ברוטב עגבניות מערכת בישולים 8.32374 דירוג ממוצע: 4 (556) 11 מצרכיםקל 1:40 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות מקרוני ברוטב עגבניות מקרוני ברוטב עגבניות אתי 6.68478 דירוג ממוצע: 3.5 (276) 7 מצרכיםקל 35 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קונכיות פתיתים בארבעה צבעים וטוויסט קראנצ'י קונכיות פתיתים בארבעה צבעים וטוויסט קראנצ'י אינס שילת ינאי 5.30653 דירוג ממוצע: 2.5 (199) 9 מצרכיםקל 20 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות כרובית אפויה כרובית אפויה זוהר לוסטיגר-בשן נבחרת הבשלנים 7.96429 דירוג ממוצע: 4 (112) 3 מצרכיםקל 50 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות דלעת ערמונים ממולאת בקינואה ופירות יבשים דלעת ערמונים ממולאת בקינואה ופירות יבשים אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 6.90196 דירוג ממוצע: 3.5 (51) 14 מצרכיםקל 40 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פסטה שיבולים ברטטוי פסטה שיבולים ברטטוי אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 7.18367 דירוג ממוצע: 3.5 (49) 13 מצרכיםקל 40 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות מוקפץ פתיתים וירקות טעים ומהיר מוקפץ פתיתים וירקות טעים ומהיר רות אוליבר 6.28571 דירוג ממוצע: 3 (56) 10 מצרכיםקל 20 דקות תגובות והערות
קונכיות פתיתים בארבעה צבעים וטוויסט קראנצ'י אינס שילת ינאי 5.30653 דירוג ממוצע: 2.5 (199) 9 מצרכיםקל 20 דקות
דלעת ערמונים ממולאת בקינואה ופירות יבשים אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 6.90196 דירוג ממוצע: 3.5 (51) 14 מצרכיםקל 40 דקות
תגובות והערות