המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מתבלים את השפונדרה במלח ופלפל.
מחממים סיר גדול ומוסיפים 2 כפות שמן. כשהשמן חם מוסיפים את הבשר וצורבים מכל הצדדים עד להשחמה כ - 7 דקות. מוציאים מהסיר לצלחת ומניחים בצד.
מוסיפים כף שמן ומטגנים את כל הירקות עד להזהבה קלה, מוסיפים 2 כפות תיבול ירקות שורש למרק ומערבבים דקה עד שכל הטעמים נפתחים.
מוסיפים רסק עגבניות, תבלינים, ראש שום, דבש ואת הבשר שצרבנו ומכסים במים.
מביאים לרתיחה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות לבישול של שעתיים וחצי- שלוש, עד שהבשר מתרכך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
תודה! מתכון מעולה!
הבשר שפונדרה שומני מאוד אני אישית לא אהבתי את הטעם אבל יצא מאוד רך.להבא אשתמש בבשר אחר למתכון. בכל אופן תודה על המתכון
מאוד
מה זה 2 כפות תיבול ירקות דורש?
מתכן נדירהכנתי את זה לשבת ממש מעדן...תודה רבה
Didn’t make it yet, but sound great. Thank you. Zahava gordon
נראה מעולה!! אפשר לבשל רק בגז או שחייב תנור?
מה זה אבקת מרק ירקות שורש?
נשמע מעניין.
הי האם לאפות בסיר עם מכסה, או ללא מכסה?
יצא נהדר וטעים
בין המרכיבים לא ראיתי גזר למרות שבתמונה רואים! או שאני טועה?
הצג מתכונים נוספים
הערות 12