אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות המוסקה שאוהבים לאהוב מתכון למוסקה מושלמת ששווה לטרוח למענה 7.25926 דירוג ממוצע: 3.5 (189) אופירה פחימה נבחרת הבשלנים בינוני25 מצרכים 1:30 שעות הכנה 1 . שמים את כל מרכיבי המלית הבשרית לקערה ולשים היטב. קורצים כדורים מהעיסה, משטחים אותם וממקמים אותם בין שתי פרוסות חצאי החצילים. 2 . מכינים שתי קערות: קערה עם קמח, כפית פפריקה ומעט פלפל ומלח וקערית עם 4 ביצים טרופות, שן שום ושליש כוס מים, מעט כמון, מלח ופלפל שחור - טורפים היטב. 3 . מכינים מחבת עם שמן עמוק וחם מאוד. 4 . עוטפים כל סנדוויץ של זוג חצילים ומלית בשר בתערובת הקמח, מעבירים לתערובת הביצה ומכניסים לשמן החם. 5 . מוציאים את החצילים המטוגנים ומסדרים בתבנית. 6 . במחבת עם שמן מטגנים את הבצל עד שקיפות. 7 . מוסיפים את העגבניות שריסקנו ואת תכולת רסק העגבניות. 8 . מוסיפים 1/2 כוס מים ואת שאר התבלינים ומביאים את הרוטב לרתיחה. 9 . יוצקים את הרוטב מעל החצילים שבתבנית. 10 . מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 40 דקות. אופים בהתחלה עם נייר כסף ורק בסוף מסירים להשחמה קלה. רשימת המצרכים (6 מנות)2 חצילים 800 גרם בשר בקר 1 בצל חופן פטרוזיליה חופן עלי סלרי מלח ופלפל שחור 1 כפית כורכום 1 כפית כמון 1/3 כוס שמן קנולה או זית 1 בצל 2 עגבניות 1 קופסת רסק עגבניות 0.5 כוס מים מלח ופלפל שחור 2 כפות פפריקה 0.5 כפית כמון 0.5 כפית סוכר 1 כף אבקת תיבול מרק עגבניות אסם 1 כוס קמח 1 כפית פפריקה 4 ביצים 1 שן שום 0.33 כוס מים (1/3 כוס) מעט כמון מלח ופלפל שחור ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את המוסקה שאוהבים לאהוב ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את המוסקה שאוהבים לאהוב ב1 מתוך 5 לבבותדרג את המוסקה שאוהבים לאהוב ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את המוסקה שאוהבים לאהוב ב2 מתוך 5 לבבותדרג את המוסקה שאוהבים לאהוב ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את המוסקה שאוהבים לאהוב ב3 מתוך 5 לבבותדרג את המוסקה שאוהבים לאהוב ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את המוסקה שאוהבים לאהוב ב4 מתוך 5 לבבותדרג את המוסקה שאוהבים לאהוב ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את המוסקה שאוהבים לאהוב ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 3.5 (189) קטגוריות קציצות ובשר טחון ממולאים מאכלי עדות טורקיה יהדות המזרח בשר מתכונים לשבת שבתות וחגים מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים אופירה פחימה נבחרת הבשלנים 7.17295 דירוג ממוצע: 3.5 (451) 21 מצרכיםקל 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות ארוחה בסיר אחד - ספגטי מיטבולס ארוחה בסיר אחד - ספגטי מיטבולס רות אוליבר 6.77778 דירוג ממוצע: 3.5 (189) 15 מצרכיםקל 50 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קציצות ברוטב עגבניות קציצות ברוטב עגבניות מערכת בישולים 6.51128 דירוג ממוצע: 3.5 (133) 10 מצרכיםקל 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קבב בקר משובח קבב בקר משובח ליהי עראסי נבחרת הבשלנים 6.73387 דירוג ממוצע: 3.5 (124) 9 מצרכיםקל 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קציצות בקר עם קוביות חצילים וגרגירי חומוס קציצות בקר עם קוביות חצילים וגרגירי חומוס בת-חן דיאמנט 5.81944 דירוג ממוצע: 3 (72) 16 מצרכיםבינוני 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קציצות בקר ברוטב חצילים קציצות בקר ברוטב חצילים מערכת בישולים 6.82927 דירוג ממוצע: 3.5 (41) 11 מצרכיםבינוני 50 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קציצות ברוטב סלק חמוץ-מתוק קציצות ברוטב סלק חמוץ-מתוק ניצה ששון נבחרת הבשלנים 6.55882 דירוג ממוצע: 3.5 (34) 16 מצרכיםבינוני 1:00 שעה תגובות והערות
קציצות בשר ברוטב עגבניות שילדים אוהבים אופירה פחימה נבחרת הבשלנים 7.17295 דירוג ממוצע: 3.5 (451) 21 מצרכיםקל 1:00 שעה
קציצות בקר עם קוביות חצילים וגרגירי חומוס בת-חן דיאמנט 5.81944 דירוג ממוצע: 3 (72) 16 מצרכיםבינוני 1:00 שעה
קציצות ברוטב סלק חמוץ-מתוק ניצה ששון נבחרת הבשלנים 6.55882 דירוג ממוצע: 3.5 (34) 16 מצרכיםבינוני 1:00 שעה
תגובות והערות