טורפים יחד את הביצים והסוכר בקערה, מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה.
שלב 4
0 דקות
מנפים את החומרים היבשים ומערבבים עם התערובת הנוזלית עד איחוד.
שלב 5
18 דקות
שופכים לתבנית (מסגרת בגודל 20*25 או תבנית חד פעמית בגודל 17*23) ומזלפים עיגולי חמאת בוטנים במרווחים של 2 ס"מ ויוצרים דוגמת שיש בעזרת מזלג או קיסם. מפזרים בוטנים גרוסים ואופים בתנור כ - 18 דקות.
שלב 6
0 דקות
מצננים היטב במקרר לפני שפורסים לריבועים.
שלב 1
מתוך
6
מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
שלב 2
מתוך
6
ממיסים יחד את השוקולד והחמאה ומצננים.
שלב 3
מתוך
6
טורפים יחד את הביצים והסוכר בקערה, מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה.
שלב 4
מתוך
6
מנפים את החומרים היבשים ומערבבים עם התערובת הנוזלית עד איחוד.
שלב 5
מתוך
6
שופכים לתבנית (מסגרת בגודל 20*25 או תבנית חד פעמית בגודל 17*23) ומזלפים עיגולי חמאת בוטנים במרווחים של 2 ס"מ ויוצרים דוגמת שיש בעזרת מזלג או קיסם. מפזרים בוטנים גרוסים ואופים בתנור כ - 18 דקות.
שלב 6
מתוך
6
מצננים היטב במקרר לפני שפורסים לריבועים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
10
ש
שושנה ערוסי
אפשר להחליף חמאה בשמן?
ש
שקד
האם אפשר להחליף את הקמח בקורנפלור נוסף?
ל
לאה
כן
ע
עפרה
איפה הבמבה?
ל
ליאה
נשמע מעניין. מה אפשר לשים במקום קמח תירס? האם זה חיוני?
א
אורלי
4 כפות קמח ו2 קמח תירס? זה הכל על 4 ביצים ו200 גר' חמאה? בטוח?
ס
סמדר ביטון
אהבתי אבל יש לי שאלה
א
אופק
שלום וברכה
אין טעות במתכון כאשר כתוב קילו קמח?
בסוגריים כתוב 4 כפות
נראה לא סביר
אודה להארות
הערות 10