אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות אצ'רולי חצ'פורי – חצ'פורי עם ביצת עין גרוזיני טעימה מהמטבח הגיאורגי המשובח. מאפים ממכרים עם בצק שמרים ריחני, תערובת גבינות וביצים עלומות מעל 6.21053 דירוג ממוצע: 3 (114) אירמה קזר נבחרת הבשלנים בינוני15 מצרכים 1:00 שעה הכנה 1 . בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים קמח וחמאה עד למצב פירורי (כפירורי קרמבל). מוסיפים ביצים, סוכר וגבינה, ומערבלים לאט עד להטמעה. מוסיפים מים במנות קטנות, ולסירוגין את המלח, עד ליצירת בצק גמיש ורך למגע (לא דביק). 2 . מכסים את הבצק היטב בניילון נצמד ומניחים להתפחה במקום חמים. 3 . לאחר ההתפחה, מוציאים את האוויר מהבצק, מחלקים ל- 4 או ל - 5 כדורים שווים בגודלם (תלוי בגודל החצ'פורי שאנחנו רוצים). מניחים למנוחה לעוד 20 דקות. 4 . מחממים תנור לחום של 190 מעלות. 5 . מערבבים בקערה את כל חומרי המלית. 6 . לוקחים כדור בצק ומרדדים לעיגול בעובי חצי ס"מ. לאחר הרידוד עושים קיפול לאמצע משני צידי העיגול ומושכים במעט בקצוות בכדי ליצור את צורת הסירה. 7 . מפזרים מעט מהמלית סביב שולי עיגול הבצק, ומקפלים את השוליים פנימה לאורך השוליים כולם, כך שהבצק יכסה את מלית הגבינה שמילאנו בקצוות, תוך יצירת צורה אליפטית של סירה. חוזרים על הפעולה על כל עיגולי הבצק. 8 . ממלאים את פנים החצ'פורי ב - 2 עד 3 כפות מהמלית, מכניסים לתנור ואופים במשך כ - 20 דקות או עד להזהבה. 9 . מוציאים את החצ'פורי מהתנור, שוברים ביצה ושמים את חלמון הביצה מעל כל סירה, מוסיפים פרוסת גבינת סולוגוני ומחזירים לתנור לאפייה של 5-8 דקות, עד שהביצה חצי רכה. 10 . מוציאים מהתנור, מורחים בחמאה את שולי הבצק ומגישים. מומלץ להוסיף גם קוביית חמאה קטנה. 11 . אופן האכילה - מערבבים עם המזלג את המלית והחלמון היטב ולאחר מכן בוצעים את אחד מקצוות הבצק ובעזרתו מנגבים את הגבינה וכך הלאה. רשימת המצרכים (5 מנות)1 קילו קמח שמרים אסם 200 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות 2 ביצים 1 כפית סוכר 250 גרם גבינה לבנה 9% (או שני גביעי שמנת חמוצה) מים לפי הצורך (כ-50-100 מ"ל) 1 כפית מלח 500 גרם גבינת חמד 300 גרם גבינה בולגרית 350 גרם גבינה צהובה מגורדת 1 גביע גבינת קוטג' 1 ביצה 5 ביצים (בהתאם לכמות המאפים שרוצים) פרוסות גבינת סולוגוני 50 גרם חמאה - למריחה על המאפה לאחר האפייה ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את אצ'רולי חצ'פורי – חצ'פורי עם ביצת עין ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את אצ'רולי חצ'פורי – חצ'פורי עם ביצת עין ב1 מתוך 5 לבבותדרג את אצ'רולי חצ'פורי – חצ'פורי עם ביצת עין ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את אצ'רולי חצ'פורי – חצ'פורי עם ביצת עין ב2 מתוך 5 לבבותדרג את אצ'רולי חצ'פורי – חצ'פורי עם ביצת עין ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את אצ'רולי חצ'פורי – חצ'פורי עם ביצת עין ב3 מתוך 5 לבבותדרג את אצ'רולי חצ'פורי – חצ'פורי עם ביצת עין ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את אצ'רולי חצ'פורי – חצ'פורי עם ביצת עין ב4 מתוך 5 לבבותדרג את אצ'רולי חצ'פורי – חצ'פורי עם ביצת עין ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את אצ'רולי חצ'פורי – חצ'פורי עם ביצת עין ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 3 (114) קטגוריות גיאורגיה מאפים ממולאים מאפים מתכונים לסוגי בצק שונים מתכונים לשבועות מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות חצ'פורי חצ'פורי ענת לבל לביא 8.8 דירוג ממוצע: 4.5 (5) 8 מצרכיםקל 25 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות חצ'פורי - מאפה גיאורגי במילוי גבינה חצ'פורי - מאפה גיאורגי במילוי גבינה ננה ציקבאשוילי 7.9014 דירוג ממוצע: 4 (71) 10 מצרכיםבינוני 1:05 שעות תגובות והערות
חצ'פורי - מאפה גיאורגי במילוי גבינה ננה ציקבאשוילי 7.9014 דירוג ממוצע: 4 (71) 10 מצרכיםבינוני 1:05 שעות
תגובות והערות