- זמן בישולים
- User account
- רעות עזר
רעות עזר
לפני שנתיים הפכתי את הבישול מתחביב למקצוע. למדתי ראיית חשבון והבנתי די מהר שאני צריכה ללכת אחרי החלום. התחלתי להעלות תמונות של האוכל שלי לאינסטגרם וכל פעם הייתי מקבלת הודעות אם אני עושה סדנאות או אם אני מוכרת את האוכל שלי. היום אני מנחה סדנאות בישול, מפתחת מתכונים ומבשלת לאירועים פרטיים. אני נהנית מכל רגע שלי במטבח
מתי, איך וממי למדת לבשל?
אני מבשלת מגיל קטן, תמיד אהבתי את המטבח. אהבתי להתסכל על כל הקרובים שלי שבישלו בסביבתי. למדתי במגמת בישול בבית הספר "בישולים". אני תמיד מנסה לחדש וליצור מנות ואוהבת להתנסות במטבחים שונים. כל יום אני לומדת משהו חדש, בבישול הלמידה לא נגמרת אף פעם
מה סגנון הבישול שלך?
לא מגדירה, מבשלת את הסגנון האישי שלי שהוא מגוון. יוצרת כל מה שאני מדמיינת ברגע שאני מתחילה לבשל
בישול בשבילי הוא ...
חיים
אם לא הייתי מבשלת הייתי...
מעצבת אופנה
איזה תבלין היית מוסיפה לחיים שלך?
משיה - תבלין עמוק, שונה ועוצמתי
באיזה מאכל בחיים לא תיגעי?
בשר לבן
מה ארוחת הצהריים המועדפת עלייך?
אורז עם קציצות בשר
את מי היית מזמינה לארוחת ערב אצלך בבית?
סבתא שלי רוזה ז"ל שלא הספיקה לטעום הרבה מהאוכל שלי
כשאהיה גדולה אהיה כמו...
ג'ימי אוליבר
מה המתכון הכי אהוב שלך?
בצל ממולא
סיטואציית בישול שבחיים לא תשכחי
סדנת בישול הראשונה שלי, מול 20 אנשים ופתאום אני מבינה שכולם באו במיוחד בשביל ללמוד לבשל את האוכל שלי, זאת הייתה התרגשות עצומה ורגע שהבנתי שאני בדיוק איפה שאני רוצה להיות
שאלון מהיר
קראנץ' – רך
מתוק – מלוח
חלב – בשר
בידיים – מנומס
מישלן – רחוב
בבית – בחוץ
חלב – מריר
פסטה – פתיתים
בירה – יין
מלפפון במלח – חומץ
לחם אחיד – מלא
ארוחה בחמש דקות
קרקרים עם קוטג'