- זמן בישולים
- User account
- רות אופק
רות אופק
מתי, איך וממי למדת לבשל?
כשעברתי לגור עם בן זוגי, לאחר הצבא, התחלתי לבשל ולאפות וגיליתי עולם חדש שכולו כיף.
מה סגנון הבישול שלך?
ביתי, לילדים, וכשיש לי זמן וחופש לבשל את מה שבא לי, אני הולכת על מתוחכם וגורמה.
בישול בשבילי הוא...
כיף, מהלב.
אם לא הייתי מבשלת הייתי...
מטיילת בעולם.
איזה תבלין היית מוסיפה לחיים שלך?
וניל, מתחבר לי עם משהו מאוד מרגיע ואני מאוד נמרצת.
באיזה מאכל בחיים לא תיגעי...
אבוקדו.
מה ארוחת הצהריים המועדפת עליך?
המבורגר שווה.
את מי היית מזמינה לארוחת ערב אצלך בבית?
קרול קינג, זמרת אמריקאית, מקור להשראה עבורי, אישה עצמאית שעשתה דברים שבזמנו אחרות לא עשו, גם אמא, גם כותבת שירים, מלחינה ושרה. ואני גם מתה על השירים שלה.
כשאהיה גדולה אהיה כמו...
נייג’לה לוסון (בעלת תוכנית בישול באנגליה).
מה המתכון הכי אהוב שלך?
עוגת מוס.
סיטואציית בישול שבחיים לא תשכחי:
אומרים שאפייה מזרזת לידה, בסוף ההריון של הבן שלי נכנסתי למטבח ואפיתי המון, למחרת הופיעו הצירים.
שאלון מהיר:
קראנצ’ - רך
מתוק - מלוח
חלב - בשר
בידיים - מנומס
מישלן - רחוב
בבית - בחוץ
חלב - מריר
פסטה - פתיתים
בירה - יין
מלפפון במלח - בחומץ
לחם אחיד - מלא
ארוחה בחמש דקות? חביתה וסלט
הנשנוש שלך? צ’יפס